DOBRODOŠLI

Osnovna delatnost firme "Ratko Mitrović Construction" d.o.o. je izvođenje građevinskih radova. U tom smislu bavimo se izvođenjem objekata visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje. Posebno želimo da istaknemo veliko iskustvo koje posedujemo u rekonstruckiji i sanaciji svih vrsta objekata.
 

PROIZVODNJA I DISTRIBUCIJA BETONA

Za proizvodnju betona u našim proizvodnim pogonima nalaze se dve fabrike betona kapaciteta 25m3. Posedujemo obučene kadrove i veliko iskustvo u proizvodnji svih vrsta betona, uključujući i visoke marke betona.
>> dalje
 

BETONSKI ELEMENTI

Za sopstvene potrebe, kao i za potrebe trećih lica, razvili smo široku lepezu proizvoda u okviru programa betonske galanterije. Svi naši proizvodi su atestirani od strane Instituta za ispitivanje materijala (IMS) iz Beograda. Vršimo takođe izradu elemenata od betona po narudžbini.
>> dalje
 

RENTIRANJE OPREME I MEHANIZACIJE

Posedujemo sopstvenu mehanizaciju i građevinske mašine što nam omogućava brzo i kvalitetno obavljanje građevinskih radova za koje smo angažovani. Istovremeno, u mogućnosti smo da pružimo usluge iznajmljivanja naše opreme drugim izvođačima.
>> dalje