PROIZVODNJA

Izvođenje građevinskih radova, kao osnovna delatnost preduzeća "Ratko Mitrović Construction" d.o.o. ima značajnu podršku u prizvodnom delu firme koji doprinosi bržoj i efikasnijoj realizaciji projekata i unapređenju kvaliteta usluga. Osim zadovoljenja sopstvenih potreba, u mogućnosti smo da svojim proizvodnim asortimanom izađemo u susret i zadovoljimo potrebe trećih lica. U okviru ovog dela fabrike može se izdvojiti nekoliko celina i to:

  • Proizvodnja i distribucija betona
  • Proizvodnja i prodaja betonske galanterije
  • Obrada i montaža armature
  • Proizvodnja montažnih i polumontažnih betonskih elemenata

Katalog betonskih elemenata (PDF format - 201KB)

PROIZVODNJA I TRANSPORT BETONA

Za proizvodnju betona u našim proizvodnim pogonima nalaze se dve fabrike betona kapaciteta 25m3.  Posedujemo obučene kadrove i veliko iskustvo u proizvodnji svih vrsta betona, uključujući i visoke marke betona. Posebno treba istaknuti kvalitet u proizvodnji betona za posebne namene čije se karakteristike postižu dodatkom različitih aditiva (npr. za otpornost na mraz, za ubrzano vezivanje betona, za vodonepropusnost)

Raspolažemo sopstvenom laboratorijom za ispitivanje i praćenje proizvodnje u saradnji i pod nadzorom Instituta za ispitivanje materijala (IMS) iz Beograda.

Za transport betona se koriste tri miksera, kapaciteta 6m3/h (horizontalni transport) i auto pumpa (dohvat ruke 23 m), kapaciteta 60m3/h (vertikalni transport).

PROIZVODNJA I PRODAJA BETONSKE GALANTERIJE

Za sopstvene potrebe, kao i za potrebe trećih lica, razvili smo široku lepezu proizvoda u okviru programa betonske galanterije. Svi naši proizvodi su atestirani od strane Instituta za ispitivanje materijala (IMS) iz Beograda. Vršimo takođe izradu elemenata od betona po narudžbini.

Program proizvodnje betonske galanterije obuhvata:

  • Betonske blokove za zidanje
  • Elemente za popločavanje i odvod površinske vode
  • Ivičnjake
  • Ventilacione elemente

OBRADA I MONTAŽA ARMATURE

Armiracki pogon opremljen je masinama za ispravljanje, sečenje i savijanje armature kojima rukuju radnici sa dugogodisnjim iskustvom. U okviru ovog pogona vrši se obrada kako glatke, tako i rebraste armature. Naši vrhunski armirači osposobljeni su montažu armature konstruktivnih elemenata, kako u pogonu, tako i na gradilištu investitora.

MONTAŽNI I POLUMONTAŽNI ELEMENTI

Opšte je poznato da se montažni armiranobetonski objekti odlikuju povoljnom cenom i brzom izgradnjom, a zbog tehnologije proizvodnje visokim kvalitetom gradnje, te malim troškovima održavanja Prihvatajući ovakvo jedno stanovište preduzeće “Ratko Mitrović Construction” d.o.o. razvilo je sopstvenu proizvodnju montažnih i polumontažnih armiranobetonskih elemenata, počev od najjednostavnijih elemenata kao što su fert nosači, preko omnija tavanica do složenih konstruktivnih betonskih elemenata kao što su stubovi, grede i sl.